Facebook

Beoordelingen van Doner Express Groningen

Recente recensies van Doner Express Groningen

4 sterren na 107 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, maar bezorgtijd was een drama

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was vrij smakeloos (lachmachun, pizza en kapsalon). Kapselon was ook weinig. , Ben daarna nog naar winkel gegaan om meer eten te halen ivm nog honger. Laatste keer dat we hier hebben besteld.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte prima en was vrij goedkoop, het personeel was ook erg vriendelijk en beleefd, maar wat ik erg onfatsoenlijk vond is dat ze in een andere taal met elkaar aan het praten waren, waar ik dus niets van verstond. Dat gaat je klanten kosten jonge.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later dan de gevraagde bezorg tijd (smiddags al besteld voor savonds) maar daar is wel halverwege nog over gebeld. Bezorging ging fijn en vriendelijk. Kapsalon en fetasalade smaakte prima. Beetje slappe friet maar dat kan je bij elke kapsalon verwachten. Netjes op temperatuur gehouden ondanks kou buiten en niet heel erg naast de deur bezorgen. Portie had iets groter gemogen van mij, maar smaakte goed en was goed in verhouding.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de actiekapsalon besteld jammer dat het maar een kleintje is dat mogen jullie er wel bij vermelden!

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was koud en duurde te lang het bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Goed eten. En goede service

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk!!

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het is altijd perfect in orde zowel de bezorging als de kwaliteit

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede doner gehad en 35 min gewacht op bezorging

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we bestellen regelmatig eten bij Doner Express. het is altijd zeer goed. zowel het eten als ook de bezorging. het kan niet beter.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een grote doner besteld voor 7 euro maar toen ik hem kreeg was in tegenstelling tot menu super klein. Dat was mijn eerste en laatste bestelling hier!!!

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle service. Het eten is ook oke

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren eten bestelt was de toko dicht maar wel betaalt duz kom vandaag ff langs me geld op halen !!!! Kut toko

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet bereikbaar, wel betaald niks gekomen en nemen telefoon niet op. Schande..

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld. 1 uur gewacht, deurbel gunf nog steeds niet uiteindelijk gebeld naar de winkel 2x niemand nam op...:s

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten....snelle bezorging. Ze waren de cola vergeten erbij te doen en dat werd snel dubbel en dwars goedgemaakt. Super tevreden 👍

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had lamsvlees besteld maar kreeg varkensvlees

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 10 uur besteld, via iDeal betaald (25 eu ofzo). Nooit bezorgt. Dag later geen telefoontje, nu 3 dagen verder. Geen geld en geen kebap. Kan denk ik beter de openingstijden veranderen. Maar zou graag me geld terug willen voor de bestelling die nooit geleverd is?

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde erg lang.... En het was niet warm.... Niet wat ik gewend ben van jullie... En jammer dat jullie niet op mail reageren...

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drama. 'T was donderdag, de bezorging zou om half 8 komen. Half 9 was het eindelijk zover. Ik had besteld; een kapsalon en een redbull. De kapsalon was klein en koud (patat was al keihard), de redbull was op. Ter compensatie kreeg ik een blikje cola zo goed als gratis... Laatste keer dat ik hier heb besteld.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en supersnel bezorgd!

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en was nog goed warm, alleen later bezorgd dan vermeldt. Werdt wel keurig via de mail op de hoogte gesteld van de vertraging.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw, patat was niet echt gaar. 1 artikel was er niet bij. De bezorging zou rond 7 uur er zijn maar om half 8 was het er nog niet. Dan is het niet zo raar dat het eten lauw is. Zou dus ook niet weer bij donerexpress bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lahmacun broodjes met gesmolten kaas besteld geen kaas gezien

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!!! En sneller bezorgd dan aangegeven

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betere Doner dan dit is er niet..............

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon bestelt, snel bezorgd en was lekker, maar er zat helaaas geen knoflooksaus bij.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima!!

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betaalt via ideal, bezorger vroeg toch om geld. Terwijl hij mij zelfs geld terug gaf, omdat wat ik besteld had niet op voorraad was.

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom krijg ik een flyer in min bus waarin jullie reclame maken voor gratis lahmacun bij je pizza,en.krijg ik die niet?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Super lekker

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Snel bezorgd en alles was nog warm

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik altijd zeer tevreden over deze tent. Maar vandaag een flinke tegenvaller. Duurde 30 a 45 minuten. Pita broodje had te lang in de oven gezeten en konden we direct weg gooien. Knoflooksaus ontbrak. En bezorger vroeg om geld terwijl we met Ideal betaald hadden (waar verder niet moeilijk over gedaan werd... Maar wel slordig). Dus een flinke tegenvaller... Nogmaals, dit is niet wat we van ze gewend zijn, en we bestellen de volgende keer weer bij ze.

Reactie van Doner Express:Beste Doomic, bedankt voor uw recentie. Wij vinden het vervelend dat het niet helemaal goed is gegaan gister, wij gaan zeker wat met uw opmerkingen doen en hopen dat wij u binnenkort weer zien. Groeten, Doner Express

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd!

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna een uur dit keer en de patat van de kapsalon was rauw. Verder smaakte het goed!

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje koud maar smaak goed. Bezorging mocht iets sneller dan 40 min voor 2x lahmacun. Met brommer 2 min rijden naar ons.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou graag gerechten zonder rauwe tomaat willen kunnen bestellen

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lahmacun Supreme Met Fetakaas waren weer eens zonder fetakaas, zoveelste x weer eens zonder wel betaald niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 min eerder dan de aangegeven verwachtte tijd. En het was heerlijk!

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was hier heel snel, maar ik had liever gehad dat het wat warmer was geweest en de patat goed gaar...

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon met extra vlees besteld echter zat er zo weinig vlees in de kapsalon zelf dat de kapsalon met extra vlees op een normale kapsalon leek.

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere aardappelschijfjes en big doner gehad.

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte prima. Goede service, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra vlees was erg weinig dit keer, zeker geen 2,50 waard

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet te goed het eten was koud waarschijnlijk omdat de bezorger het verkeerde huisnummer dus hij belde en vroeg of ik de deur wou open doen enkele verloren momenten was hij pas ter plekke

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Taste good and it is delivered on time

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd Heerlijk eten. Aan te bevelen

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 kapsalons besteld. Erg lekker en snel bezorgd. complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ontbrak bij mijn bestelling de salade en gelukkig zag ik de bezorger nog op tijd weer weglopen omdat hij het verkeerde huisnummer op zijn bonnetje had staan terwijl in mijn bevestigingsmail wel het goede nummer stond. Bestel wel vaker en ook vaak hetzelfde, maar was ook over de kwaliteit van m'n broodje vandaag niet juichend enthousiast.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten ! En goede porties!

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om een gerecht zonder ui te leveren, helaas toch ui in het gerecht. Niet de eerste keer. Deze zaak heeft een probleem met het lezen van de opmerkingen.

, 17-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je besteld maaltijd voor meerdere personen je maakt en bezorging tijd. Alleen ze komen half uur te vroeg verzorgen. Dan zit je echt in problemen want niet alle personen zijn nog niet thuis. Dus zit je met koude eten, waarom moet je een tijd aangeven bij jullie? Graag reactie.

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel later als de mail aangaf kwam de bestelling.ruim een uur later. Eenmaal willen eten het eten koud.ene broodje voorzien van allerlei groenten andere broodje totaal niets van dat alles. Telefonisch contact en we kregen een nieuw broodje wederom erg koud. Geen diner van jullie weer.

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een uur van te voren besteld, alsnog een half uur later dan dat gezegd was. Gevraagd om aardappelschijfjes in plaats van patat in de beschrijving. toch patat gekregen, wat ook nog eens niet goed gaar/gebakken was. ook de aardappelschijfjes waren niet goed gaar, waarschijnlijk veel te veel in 1 keer in de frituur gedaan. dit is al de 3de keer dat het gebeurt, volgens mij lezen ze de beschrijving niet... Bezorger was wel snel en vriendelijk ! (als de baas zelf aan het werk is dan smaakt het eten altijd goed en is alles wel goed gebakken, ligt zeker weten aan de meid die de telefoon op neemt. als er iets mis is dan is ze altijd aan het werk)

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam iets later. Maar er werd netjes gebeld dat t ietsje later werd... En uiteindelijk waren ze maar tien minuten te laat... Maar het was weer genieten

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sambal saus op dus dan maar rode uien saus bestelling binnen geen saus erbij !!

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed bij DonerExpress!

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. Kreeg alleen een verkeerd broodje bezorgd. Dit werd gelukkig wel goed opgelost door mij een nieuw broodje te sturen.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toe vroeg bezorgd en koud patat slap

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de patat was hard en taai

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden eten zonder groenten besteld maar kregen het met groenten werd dus apart van elkaar eten omdat het opnieuw moest komen. Ook is de kwaliteit prijs verhouding van de Turkse tosti zeer slecht te duur voor te weinig eten. Jammer!

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling rond 21:00 uur geplaatst en na een kwartier al in huis! Geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren niet super warm. 1 knoflooksaus was heel dik. Verder niet gebruikt!

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slechte kwaliteit, broodje was taai en droog. De Falafel zelf was ook droog en smakeloos. Tevens de verkeerde saus erbij. Helaas 1 keer maar nooit weer

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waardeloos!!!!!!!! om 21.30 besteld! onze dochter mocht opblijven voor een film, en verheugde zich enorm op een broodje doner, nooit iemand gezien!! bel je heen word er niet opgenomen!! waardeloos bedrijf, bestel hier nooit weer

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Middags om 16:00 eten besteld voor 17:30. kwam het pas 18:00 aan. Helaas was eten koud, maar dit is goed geregeld zodat we warm kregen. Smaak was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slordige broodjes, niet wat ik gewend ben

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier regelmatig iets te eten, altijd goed van smaak en prima bezorging, vandaag daarentegen was ik niet bepaald tevreden. Ten eerste duurde de bezorging vrij lang daar de bezorger verkeerd reed (zag hem 2x voorbij rijden) dus ben maar buiten gaan wachten. Gevolg, het eten was niet erg warm meer. Ik had 2x broodje Doner en 1x frikandel speciaal besteld. De frikandel was slecht verpakt, waardoor je alleen een smurrie verpakking had en geen "gevulde" frikandel meer had, tevens was de frikandel lauw i.p.v. warm/heet. De broodjes van de doner waren te lang gebakken en ook het vlees wat erop zat was niet bepaald warm meer te noemen. Als klap op de vuurpijl wordt er een uur of 2 later aangebeld met "mijn bestelling" die ik dus al had ontvangen. Blijkbaar stond het dubbel in hun systeem. Heb de bezorger eetsmakelijk gewenst. Dit soort dingen ben ik niet van hen gewend en ik hoop dat bij een volgende bestelling alles weer naar wens zal zijn

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd gebracht! Het was heerlijk, lekker warm en knapperig!

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was nagenoeg koud, daardoor de helft moeten weggooien! Zonde! Blijkbaar was het ook de eerste werkweek van de bezorger. Kwam niet netjes naar de deur, stond 4-5 M voor de deur waardoor je een voet buiten de deur moest zetten om je bestelling te nemen! Doe er wat aan! Kebab is altijd goed hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes diner waren lauw. Dus kwaliteit viel ons tegen.

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Lekker eten

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waardeloos. Eten was oud en koud. Bestelde sausjes niet gekregen.

, 08-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker. En geweldig dat er bezorgd werd ondanks code rood!

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altyd laat,duurt minimaal een uur.soms langer.broodje koud.regelmatig producten vergeten.echt balen want het is wel lekker.

, 10-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima bij Doner Express!

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onine besteld, snelle bezorging en overheerlijk gegeten, helemaal top!!

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was erg aan de droge kant. Bakje was met aluminiumfolie bedekt, waardoor de kaas er aan bleef plakken. En de sla, ui en tomaat werd apart bij geleverd.

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd...Top! maar koud en de sausjes vergeten... Na een telefoontje kregen we 10 minuten later nog sausjes...jammer dat we toen al de in de magnetron weer opgewarmde broodjes op hadden... En niet erg 2015 dat er voor een online betaling nog E 1,00 transactiekosten in rekening wordt gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was helaas al helemaal koud toen et bezorgd werd

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was niks mis met het eten,maar vond de patat zonder voor 3 euro wel erg duur.en het was nog maar een klein beetje ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!!!!

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich lekker en snel bezorgt, wel valt op dat de laatste weken het eten vaak wat kouder is en minder vlees dan het voor heen was.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker snel bezorgt

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, was niet erg warm

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima!!

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed bij Donerexpress!!!!!

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te hard en verbrand broodje, geen lekkere salade maar voornamelijk ui en een stukje tomaat. Alleen maar vlees zonder veel smaak. Sorry, zo ben ik een broodje niet van jullie gewend.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALTiJD prima!

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Taaie bodem, geen verse champignons, vlakke smaak, zelfs met salami.en geen ansjovis op de pizza, dit had er wel op moeten zitten. Helaas gemiste kans. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.